Суспільство

Корупції стане меньше, - Сєнкевич підписав Меморандум з Антикорупційною Ініціативою ЄС

Співпраця допоможе місту швидше досягти прозорості та позбутися корупції

Цей материал також доступний

5 березня 2024 року, місто Миколаїв взяло ще один сміливий крок у напрямку прозорості та боротьби з корупцією. Міська рада, спільно з Антикорупційною Ініціативою Європейського Союзу (EUACI), яка реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Данії, офіційно підписала Меморандум про взаєморозуміння. Цей крок символізує об’єднання зусиль у впровадженні вищих стандартів доброчесності, зменшення корупційних ризиків та підвищення підзвітності управління місцевим самоврядуванням, особливо в процесі відбудови після воєнних дій.

На заході були присутні мер міста Олександр Сєнкевич та керівник EUACI, Аллан Паг Крістенсен. Вони обоє висловили впевненість у важливості та ефективності цієї ініціативи.

Під час свого звернення, Аллан Паг Крістенсен зазначив:

“Дуже радий повернутися до Миколаєва. Цей візит – потужний знак нашої сильної співпраці між програмою та містом. І сьогодні ми тут, щоб підписати угоду про продовження нашої співпраці на наступні три роки.”

Олександр Сєнкевич, в свою чергу, поділився своєю вірою в успіх проекту:

“Для мене велика честь приймати вас у Миколаєві. Та робота, яку ми проробили разом з EUACI, дуже важлива. Данія – це країна з нульовим показником корупції, і Україна зараз на шляху до цієї мети. Ми обов’язково змінимо структуру міської ради та її підприємств на більш прозорі та інтегровані до міста на засадах антикорупційної програми.”

Ця ініціатива відкриває нові горизонти для Миколаєва у забезпеченні прозорості, справедливості та відданості інтересам громадян.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button