СуспільствоТема дня

Старі, але бадьорі: Прага відправила Миколаєву та Бучі автобуси-ветерани на нову службу

Прага підтримала Україну, передавши автобуси Миколаєву та Бучі

Цей материал також доступний

Празька транспортна компанія DPP надала гуманітарну допомогу Україні, передавши п’ять автобусів містам Миколаїв та Буча. Ця акція є частиною міжнародної підтримки у відповідь на прохання місцевої влади цих міст.

Для підсилення комунального транспорту Миколаєва, “Миколаївпастранс” отримав три автобуси SOR NB 12, випущені в 2009 році. Місту Буча було передано два автобуси SOR BN 2011 року випуску. Незважаючи на те, що автобуси були списані з експлуатації, вони все ще придатні до використання.

Ініціатива передачі реалізована за сприяння столиці Праги, на прохання мера Миколаєва, Олександра Сєнкевича, та мера Бучі, Анатолія Федорука. Процес передачі здійснювався через некомерційну організацію People In Need, що підкреслює міжнародну солідарність із Україною.

Виробництво міських низькопідлогових автобусів SOR NB розпочалося в 2008 році на чеському підприємстві SOR Libchavy. Від початку вторгнення росії в Україну, DPP вже передала 31 транспортний засіб українським містам, демонструючи непохитну підтримку у цей складний час.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button