Пригоди

П’яний водій на Миколаївщині скоїв ДТП та погрожував застосувати гранати

Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Вночі 29 лютого 2024 року до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл Прибужанівської громади. Чоловік повідомив про те, що до його домоволодіння прийшов місцевий мешканець, який тримає в руках бойові гранати та погрожує їх застосувати. Про це повідомило 2 березня Вознесенське районне управління поліції.

Співробітники районної поліції зʼясували, що 39-річний мешканець села, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв дорожньо-транспортну пригоду, пошкодивши паркан біля будинку заявника. Чоловік пообіцяв, що вранці повернеться, усе полагодить та забере свій автомобіль. Однак згодом повернувся на подвір’я односельчанина вже з двома бойовими гранатами, вчинив конфлікт із заявником, погрожуючи підірвати боєприпаси.

ДТП
ДТП

Підібравши момент, власник будинку зумів врятувати ситуацію, вихопивши гранати з рук зловмисника та викликавши поліцію.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника. Під час досудового розслідування затриманий став підозрюваним у порушенні трьох статей Кримінального кодексу України, включаючи незаконне поводження зі зброєю, погрозу вбивством та порушення недоторканості житла. Йому загрожує позбавлення волі до семи років.

Боєприпаси поліцейські вилучили та направили на проведення експертних досліджень. Нині правоохоронці встановлюють канали надходження озброєння до чоловіка.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button