Суспільство

Мешканка Миколаєва обурена: "маршрутчик" відмовився везти дитину за учнівським квитком

Водій маршрутки виявився не обізнаним з правилами надання пільгових перевезень

Цей материал також доступний

Мешканка міста Миколаєва 28 лютого 2024 року висловила своє обурення через поведінку водія маршрутного таксі №31, який не прийняв учнівський квиток її девʼятирічної дочки за пільговим тарифом.

У групі “Contact center при Миколаївській міськраді” жінка поділилася інцидентом, що стався з її дитиною. Вона зазначила, що водій маршрутки виявився не обізнаним з правилами надання пільгових перевезень для школярів.

“Моя дочка пред’явила учнівський квиток, але водій вирішив, що вона не виглядає на школярку молодших класів і назвав квиток підробкою”, – ділиться обуренням мама дівчинки.

Вона також звернулась до водія з проханням розібратися в питанні пільгових перевезень, але отримала відсіч у вигляді словесної відмови вирішувати цю проблему.

“На моє зауваження до водія про те, що він не може не володіти інформацією про сплату за перевезення дітей шкільного віку, так як є офіційна інформація про це, я отримала від нього відповідь: Це не мої проблеми”, – резюмувала мати дівчинки.

Звернення передано “Службою Оперативного Реагування” на виконання в Управління транспортного комплексу міськради. Станом на 1 березня 2024 року зазначено, що дане звернення знаходитиметься “в роботі” ще більше 27-ми днів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button