ПригодиТема дня

В Корабельному районі горів Renault: причина займання встановлюється

Загалом пожежники Миколаївщини двічи за добу долучались до гасіння автомобілів

Цей материал також доступний

Двічи за минулу добу підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області залучались для гасіння пожеж автомобілів на Миколаївщині, про це у ранковому зведенні 29 лютого 2024 року повідомляє пресслужба управління.

Перший випадок стався 28 лютого о 18:41, коли надійшло повідомлення на спецлінію 101 про загорання автомобіля Renault TXX на території автогаражного кооперативу “Промінь-2“, який розташований у Корабельному районі міста Миколаєва.

Вогнеборці з 5-ої державної пожежно-рятувальної частини швидко відреагували і ліквідували загоряння на площі 3 квадратних метри. Їхня оперативність допомогла уникнути поширення вогню та врятувати гараж від знищення. Наразі встановлюється причина пожежі.

Другий випадок стався о 23:28 в місті Новий Буг Баштанського району, де горів легковий автомобіль ВАЗ 2112 через дорожньо-транспортну пригоду. Пожежу ліквідували вогнеборці з 20-ої ДПРЧ, здатність яких знову підтвердила їх ефективність у подоланні небезпеки. Наразі правоохоронні органи вивчають обставини цієї події.

Горить автомобіль

Загалом на ліквідацію пожеж автомобілів залучено було 12 чоловік особового складу та 3 спецавтомобілі. Відділ ДСНС продовжує діяти в інтересах безпеки громади та ліквідації небезпеки пожеж.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button