Пригоди

Забезпечили відхід основних сил: загинула група очаківських морських котиків

У боротьбі за незалежність та свободу України, воїни 73-го морського центру спеціальних операцій з Очакова зіткнулись із російськими окупантами і героїчно загинули, захищаючи відхід основних сил після виконання спеціального завдання.

Цей трагічний інцидент стався у районі Тендрівської коси, який наразі перебуває під російською окупацією. Воїни прийняли на себе останній бій, демонструючи непохитну відданість і героїзм у найскладніших умовах.

Сили спеціальних операцій України висловили глибокі співчуття родинам загиблих і наголосили на важливості пам’ятати про ту величезну ціну, якою досягається свобода:

“Героїчна та надскладна бойова робота підрозділів ССО на суходолі, на морі і в глибокому тилу противника – це щоденний вклад воїнів ССО в перемогу над ворогом. Завжди пам’ятайте, якою ціною виборюється наша свобода. Вічна пам’ять і слава полеглим побратимам! Щирі співчуття сім‘ям загиблих!”

Цей подвиг не лише є свідченням нескореності та мужності українських захисників але й нагадуванням для всіх нас про важливість єдності, сили духу та готовності захищати свою країну до останнього подиху.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button