Пригоди

Молотком в око закінчилася сварка у Корабельному районі

Передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років

Цей материал також доступний

Поліція Миколаївщини повідомила про затримання чоловіка за нанесення іншому тяжких тілесних ушкоджень.

Як повідомляється, 24 лютого 2024 року до відділення поліції №3 (Корабельного ВП) Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них доставлений миколаївець з тяжкою травмою ока. На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, оперативники та криміналісти поліції.

Під час проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження на вулиці під час сварки з 33-річним знайомим. У ході конфлікту зловмисник вдарив молотком потерпілого в око та втік з місця події. Нині потерпілий перебуває у медичному закладі.

Поліція вилучила знаряддя злочину і направила їх на експертне дослідження. Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому була оголошена підозра за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України щодо умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За цим злочином передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Окружна прокуратура міста Миколаєва. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button