Пригоди

У Миколаєві судитимуть водія фури, який п'яним погрожував патрульним зброєю

Водія вантажівки, який чинив збройний опір поліції, судитимуть у Миколаївському районі

У Миколаївському районі невдовзі розпочнеться судовий процес над водієм вантажного автомобіля, який минулого року в грудні став учасником резонансного інциденту, чинячи збройний опір співробітникам поліції.

За повідомленням прес-служби поліції Миколаївської області, конфлікт розгорівся на автодорозі М-14 “Одеса – Мелітополь – Новоазовськ” біля села Калинівка, коли правоохоронці зупинили вантажівку марки Scania для перевірки документів. За оперативною інформацією, водій був у нетверезому стані.

Під час спроби поліцейських провести перевірку, 49-річний чоловік, керманич вантажівки, проявив агресію, відмовившись від проходження тесту на алкоголь. Ситуація загострилася, коли він, намагаючись уникнути складання протоколу, витягнув пістолет і погрожував поліцейським. Зловмисника було швидко обеззброєно та затримано, після чого він був доставлений до відділення поліції, де йому було оголошено підозру за статтею, що передбачає покарання за загрозу насильством працівникові правоохоронного органу.

На даний момент слідство завершено, і матеріали кримінальної справи передані до суду. Обвинуваченому загрожує до трьох років позбавлення волі. Цей випадок став черговим нагадуванням про серйозність наслідків, що чекають на тих, хто вирішує чинити опір правоохоронцям.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button