Суспільство

'І буде весна!': весілля в Миколаєві об'єднало штампи в паспортах і на поштовій марці

Презентація унікального поштового набору в Миколаєві: символ надії та єднання

Цей материал також доступний

Миколаїв став свідком визначної події 26 лютого 2024 року. В Миколаївському Палаці урочистих подій 23 лютого відбулась презентація поштового набору під назвою “І буде весна!“. Цей захід став частиною всеукраїнської акції зі спеціального випуску нових марок від “Укрпошти”, присвячених десятиріччю російсько-української війни та другій річниці повномасштабного вторгнення.

У презентації взяли участь видатні особистості. Серед гостей були Єгор Косоруков, директор Миколаївського та Херсонського регіонів АТ “Укрпошта”, Вікторія Філіпенко, представниця Південного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, психолог та Герой України Андрій Червоняк, який мужньо пережив полон. Також захід увінчав шлюб подружжя Петренків, символізуючи єднання та надію.

“І буде весна!” стала символом незламності та віри в майбутнє, випущена тиражем у 250 тисяч екземплярів. Авторство цих унікальних марок належить Володимиру Тарану, який втілив у дизайні ключові моменти військових дій від Криму до Бахмута, Маріуполя, Харкова та заводів “Азовсталь”. Через зображення на марках передані моменти оборони міст та життя воїнів-захисників на передовій.

Особливе місце в серії зайняло зображення весілля медиків-волонтерів у Харкові весною 2022 року, що стало яскравим прикладом непохитної віри та любові в часи випробувань.

Миколаївська процедура спецпогашення марок виявилася не лише креативною, але й символічною, адже під час неї було увічнено шлюб воїна ЗСУ Павла та його коханої Наталії, додавши таким чином особливої значущості цій події.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button