Пригоди

Продавав особливо небезпечний психотроп: на Миколаївщині затримали наркозбувача

Правоохоронці проводять роботу з встановлення шляхів постачання наркотиків

Цей материал також доступний

У місті Южноукраїнськ Миколаївської області поліцейські оперативно затримали чоловіка, який незаконно торгував наркотиками серед своїх знайомих. 34-річний мешканець міста розповсюджував небезпечний психотропний препарат “Альфа-PVP” за 700 гривень за згорток. Про це повідомили 23 лютого 2024 року в Головному управлінні Національної поліції в Миколаївській області.

За даними поліції, в ході розслідування встановлено, що зловмисник збував наркотики серед обмеженого кола знайомих. Вилучена речовина пройшла експертне дослідження, під час якого виявлено її нарковмісність.

Правоохоронці проводять роботу з встановлення шляхів постачання наркотиків до підозрюваного та інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

Після затримання поліцейські повідомили підозрюваному про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України – “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах”. За цим статтям йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд призначив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування продовжується.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button