Пригоди

Переслідував від супермаркету: мешканку Миколаєва пограбували в під'їзді її будинку

Грабіжник перебуває під арештом (з правом внесення застави понад 90 тисяч гривень)

Цей материал також доступний

До Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від 55-річного місцевого мешканця про те, що вдень у будинку на вул. Озерній невідомий пограбував його родичку, відібравши прикраси із золота.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник переслідував потерпілу від супермаркету до її домівки. Він зайшов за жінкою у під’їзд багатоквартирного будинку та, наказавши їй мовчати, зняв із вух ювелірні прикраси і втік.

Упродовж декількох діб ретельної оперативної роботи та слідчих дій, у тому числі за допомогою системи «Безпечне місто», оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції та слідчі і оперативники Миколаївського райуправління поліції за безпосередньої участі фахівців відділу кримінального аналізу встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний мешканець сусідньої області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення низки аналогічних злочинів в іншому регіоні, та лише два місяці тому звільнився із місць позбавлення волі.

Після проведення слідчих процедур поліцейські ідентифікували підозрюваного та повідомили йому про підозру за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Нині поліцейські встановлюють місцезнаходження відібраного майна для повернення його потерпілій”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з рішенням суду від 21 лютого 2024 року щодо обрання чоловікові запобіжного заходу (на час досудового розслідування), грабіжник перебуває під арештом, з правом внесення застави понад 90 тисяч гривень.

Правоохоронні органи продовжують дослідження інциденту та надають потерпілій необхідну допомогу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button