Суспільство

Ремонт водомережі в Корабельному районі: понад €4 млн виділять донори

Ці кошти витратять на дослідження, розробку проєкту, виконання робіт та обладнання

Цей материал також доступний

Північна екологічна фінансова корпорація (NEFCO) вирішила спрямувати понад 4 мільйони євро на відновлення мереж водопостачання у Корабельному районі Миколаєва. Це важлива ініціатива, яка має на меті покращити якість життя місцевих мешканців та забезпечити їх доступом до чистої води.

Зазначені кошти будуть використані на проведення досліджень, розробку проєкту, виконання робіт та закупівлю обладнання, – повідомив у коментарі «НикВести» директор «Миколаївводоканалу» Борис Дуденко. Це буде пілотний проєкт NEFCO, його реалізацію обіцяють почати вже цього року, – додав він.

“NEFCO самостійно виконуватиме цей пілотний проєкт. Він розрахований на відновлення мереж водопостачання у Корабельному районі з встановленням систем вимірюванням кількості води, яка надійшла в сиистему та яка була витрачена. Цього року ми розпочнемо його реалізацію. Це тільки початок, таких проєктів буде декілька, але це буде перший пілотний проєкт NEFCO з відновлення систем водопостачання та обліку води”, – сказав Борис Дуденко.

Водночас наразі тривають перемовини з NEFCO щодо можливості заміни мереж водопостачання в інших районах міста, додав директор водоканалу.

“Потім будуть додаткові фінансування. Ми зараз визначаємося, що буде входити до наступних етапів. Зараз триває процес консультацій та напрацювань. Потім рухатимемося далі”, – сказав Борис Дуденко.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button