Пригоди

18-річні рецидивісти побили і пограбували жінку на Миколаївщині

Словесний конфлікт переріс у бійку

Цей материал також доступний

11 лютого 2024 року до відділення поліції №2 Баштанського райвідділу надійшло повідомлення від 47-річної мешканки Снігурівської громади, що напередодні пізно ввечері двоє невідомих завдали їй тілесні ушкодження та заволоділи рюкзаком, у якому знаходились грошові кошти. Про це повідомляє 13 лютого Баштанський районний відділ поліції.

Вже через декілька годин після заяви потерпілої оперативники встановили особи причетних до скоєння злочину та слідчі затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисниками виявились двоє 18-річних місцевих мешканців, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

У ході першочергових слідчо-розшукових дій правоохоронці з’ясували, що подія сталась у нічний час 10 лютого. Біля зупинки громадського транспорту в Снігурівці між молодиками та заявницею виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Молодики застосували до жінки фізичну силу та відібрали її рюкзак, у якому знаходились гроші. Викраденими коштами фігуранти розпорядились на власний розсуд.

За процесуального керівництва Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років.

Нині Снігурівський районний суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button