Пригоди

Майже 500 пачок цигарок без акцизу виявили у водія патрульні Миколаєва

На місце події було викликано слідчих

Цей материал також доступний

У вечірній час, приблизно о 21:00, на Центральному проспекті Миколаєва сталася подія, що привернула увагу патрульної поліції області. Інспектори зупинили легковик марки ВАЗ за недотримання водієм правил дорожнього руху. Однак, стандартна перевірка документів перетворилася на несподіване відкриття.

Під час детального огляду транспортного засобу, правоохоронці натрапили на значну кількість цигарок, які лежали в багажнику та салоні автомобіля. Загалом було виявлено 488 пачок, що не мали належних акцизних марок, що свідчить про їх нелегальне походження.

З огляду на обставини, на місце зупинки було негайно викликано слідчих для з’ясування всіх деталей інциденту. Ця подія стала черговим доказом ефективної роботи патрульної поліції в боротьбі з розповсюдженням контрабанди та нелегальними вантажами.

Подальші заходи та розслідування мають на меті встановити джерело цих цигарок та притягнути до відповідальності осіб, причетних до їх незаконного обігу. Справа набуває резонансу, адже боротьба з контрабандою залишається одним із пріоритетних напрямків роботи правоохоронних органів регіону.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button