Суспільство

"Завдання було зробити якомога гірше"?, - люди про ремонт біля Корабельної райадміністрації

"Треба їх розгоняти, неможливо терпіти", - кажуть мешканці про місцеву владу

Цей материал також доступний

Миколаївці, які живуть у Корабельному районі, нарікають на неякісно виконану роботу стосовно нещодавно відреставрованої площі біля районної адміністрації. Зауваження щодо якості ремонту сходів до входу в адмінбудівлю, опублікувавши відповідні фото, висловив місцевий мешканець Геннадій М.:

“От зробили у Корабельному в райадміністрації до парадного входу сходи: граніт прибрали, і ось що вийшло. Тут, по ходу, завдання було зробити якомога гірше, щоб розвалилося за місяць і бабла зрубати по другому колу. Так кути підрізати навіть сліпий не зможе. Та й плитку не намагалися підрізати, цементом заср*ли, нібито не знали… Я навіть не знаю: тут навіть за безплатно так заробити – треба бути явно на кайфі”.

Нагадаємо, ми писали:
Зруйнувати і зробити заново: площу біля райадміністрації в Корабельному перебудовують за 4 млн з гаком

Підписники Telegram-каналу “Корабелов.інфо Миколаїв” підтримали думку Геннадія:

“Граніт дома потрібніший мабуть, чим ця срань”, – Ольга.

“Краще б ці гроші на війну передали нашим хлопцям”, – Людмила.

“Міняти владу потрібно, бо це не закінчиться ніколи. В крові – красти. Тільки на кого?”, – Галина.

“Цей бардак не закінчиться, біля райадміністрації  – лавки, плитка і т.д.. Мерзотники, одним словом, краще б гроші передали на передову нашим хлопцям, сволочі керують”, – Олена.

“Треба їх розгоняти, неможливо терпіти”, – Микола К.

Хтось вважає, що винуватцями неякісного ремонту є не замовник, а підрядник. Така думка виклила спір між учасниками дискусії:

“До чого тут влада? Якщо майстри рукожопі, то міняти майстрів треба було!!!”, – Роман Р.

“Тому що там зараз той ремонт нахр*н не потрібен”, – Дмитро.

“А влада не контролювала виконання роботи “майстрів”? Чи не знала, що це робити треба? Скоріше, це точно їм на руку”,  – Людмила.

“А те, що вони здирали новий асфальт і укладали плитку на підлогу дороги на**я ? Це ж який довбо**ізм: дороги робили там, де вони є. Це просто піз**ц. То треба було дивитися, яку шваль береш на роботу. І слідкувати за виконаною роботою. А кому це потрібно було? Правильно, нікому!”, – Олена.

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button