СуспільствоТема дня

"За таке під суд треба віддавати", - мешканці про ремонт площі біля райадміністрації в Корабельному

Нашій адміністрації війна - не війна?

Цей материал також доступний

В Корабельному районі міста Миколаєва вже завершується ремонт площі перед будівлею райадміністрації, а місцеві мешканці не перестають обурено коментувати цей процес.

“Ремонт тротуарів за 4 млн з гаком біля Корабельної райадміністрації продовжується. Як і росте кількість могил наших захисників на місцевих кладовищах. Просто немає слів! Ніяких, крім матерних. Нашій адміністрації війна – не війна???“, – таке питання було поставлене в Телеграм-каналі видання Кorabelov.infо.

Ремонт площі біля Корабельної адміністрації

Підтримують цю думку багато миколаївців.

“У голові не вкладається – як таке можливо?”, – пише Олена.

“Тих, хто виділив гроші, за шкірку – та й в Авдіївку, під Херсон….”, – зазначає інший підписник.

“Кожна покладена плитка – це недоозброєний, роздягнений наш захисник! Пам’ятайте! Все повернеться бумерангом!!!”, – впевнена Валентина.

“За таке під суд треба віддавати. Наші хлопці в окопах мерзнуть, а їм тротуари. Знахабніли геть. В людей скоро терпець урветься”, – Аліна.

“Це говорить про те, що грошей в місцевому бюджеті більше ніж потрібно, якщо їх витрачають на такий непотріб”, – вважає миколаєвець.

“Ми просили на вулиці Уральській засипати щебенем дорогу. Сказали, що у нас чудова дорога”, – опублікувала фото з дописом Людмила.

“Цуканов гн*да, досить зі своїми прихвостнями розкрадати бюджет”, – звертається місцевий мешканець до голови ідміністрації району.

“Це все зрозуміло, прям серце крається, коли ти бачиш, як кладуть плитку, а наші воїни мерзнуть в окопах. Але просто зрозумійте, ці кошти підрядчику, який виграв тендер, щоб покласти ту плитку, їм перечислили. І вони їх не можуть повернуть… Їх треба реалізувати до кінця року цього і тільки на те, на що вони виділилися. Ось і все… Так, це жахливо, це просто срань повна…”, – вважає Юлія К.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button