Пригоди

Мешканець с. Галицинове зарізав товариша і вигадав історію про напад невідомих

Вони розпивали алкоголь, і у якийсь момент товариш почав навчати його життя

Цей материал також доступний

Про те, що під час застілля із товаришем до будинку увірвались троє невідомих чоловіків, побили їх та зараз знайомий перебуває у непритомному стані, на спецлінію 102 повідомив 48-річний житель села Галицинове Миколаївського району.

За вказаною адресою негайно прибули оперативники управління карного розшуку, слідчі та криміналісти слідчого управління, керівництво відділення поліції №4 (Вітовського ВП) Миколаївського рай управління, слідчо-оперативна група, поліцейський офіцер громади та судово-медичний експерт, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У будинку поліцейські виявили на підлозі без ознак життя 34-річного чоловіка. За попереднім висновком судово-медичного експерта, його смерть настала внаслідок ножового поранення. Також на одязі заявника поліцейські виявили плями крові. А у ході слідчо-оперативних заходів встановили, що чоловік вигадав напад невідомих задля уникнення відповідальності за вбивство товариша.

Зловмисник розповів правоохоронцям, що разом із потерпілим вони розпивали алкогольні напої. У якийсь момент, господаря обурило, що товариш почав навчати його життя. Між чоловіками виникла бійка, в результаті якої зловмисник схопив ніж та вдарив ним гостя в область грудної клітини.

48-річного чоловіка слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З будинку вилучили знаряддя вчинення злочину – ніж та одяг зловмисника, які направили на експертизу.

Слідчі під процесуальним керівництвом Миколаївської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Найближчим часом суд обере чоловікові запобіжний захід. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button