Суспільство

Зеленський: Чоловіки мобілізаційного віку мають бути в Україні

За його словами, це не обов’язково означає бути на фронті

Цей материал також доступний

Українські чоловіки мобілізаційного віку мають бути в Україні та допомагати їй. Про це перед зустріччю з прем’єр-міністром Естонії Каєю Каллас у Таллінні заявив президент Володимир Зеленський.

“Якщо вони мобілізаційного віку, то вони мають допомагати Україні і вони мають бути в Україні. І я зараз не говорю про те, хтось повинен бути на фронті, а хтось не повинен бути на фронті. Є закон, а є звичайне людське правило. Для утримання одного військового потрібні 6-8 платників податків. І якщо ви в Україні, і ви не на фронті, а ви працюєте, де б ви не працювали, ми з повагою ставимося до кожної людини, і якщо ви працюєте і платите податки, то ви так само бороните державу. І це дуже потрібно. Але якщо ви за кордоном і ви призовного мобілізаційного віку, і ви і не на фронті, і не сплачуєте податки, і виїжджали поза законом, то є питання”, – сказав він.

За його словами, “якщо не буде на військових грошей, то не буде військових, не буде кому захищати Україну”.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Оце та номер у кварталі,с перших 30 років незалежної громадянство [censored] роздавали ракети продали людей "не законно " випускали,а тепер, повернуть усе в зад,за яку ми демократію боремось? Починай з політиків мобілізацію,тільки з початку поверни всіх в зад!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button