Пригоди

Голову сільгоспкомбінату на Миколаївщині підозрюють у привласненні понад 200 тисяч

Він став учасником схеми з поставками зерна

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомлено про підозру голові сільськогосподарського виробничого комбінату у привласненні чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Як повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури, за даними слідства, підозрюваний за попередньою змовою з іншою посадовою особою комбінату з метою привласнення грошових коштів прийняли рішення про укладення з товариством біржового договору поставки зерна майбутнього врожаю ячменю на загальну суму понад 300 тис грн. У подальшому сільськогосподарський комбінат отримав попередню оплату у розмірі понад 200 тис грн.

У подальшому підозрюваний, достовірно знаючи про зобов’язання комбінату про поставку зерна, умови договору не виконав, продовжував здійснювати господарську діяльність та привласнив грошові кошти у сумі понад 200 тис грн.

У ході розслідування зібрано достатньо доказів на підтвердження протиправної діяльності посадовця, та прийнято рішення про повідомлення йому про підозру.

Досудове розслідування здійснюється СВ відділення №5 Миколаївського РУП ГУ ГП в Миколаївській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button