Суспільство

П'ять пікапів від миколаївців передано для воїнів 123-ї бригади ТрО

Вони закуплені за кошти міського бюджету

Цей материал також доступний

8 січня 2024 року чергову допомогу від громади міста передали 123-ій (миколаївській) бригаді територіальної оборони. Цього разу це були п’ять повнопривідних пікапів Mitsubishi L 200.

На ці авто був отриманий запит від військових. Депутати на сесії виділили 7 млн грн, і транспорт оперативно закупили, щоб він якнайшвидше надійшов нашим захисникам для виконання бойових задач, – повідомили в міськраді.

5 пікапів для воїнів 123-ї бригади ТрО

“Сьогодні передали ці автівки. Нехай служать надійно і допомагають захищати небо над містом та звільняти українську землю від російських окупантів. Для інформації додам, що 123-ій бригаді ми допомагаємо постійно. Від початку вторгнення ми передали їм мікроавтобуси та вантажний транспорт, сотні деталей для ремонту техніки, двигуни до човнів, інструменти, будматеріали. Загалом – понад 500 позицій. Забезпечували їх і харчуванням”, – зазначив Олександр Сєнкевич.

За словами мера, місто допомогло 123-й бригаді у 2023 році на загальну суму близько 30 млн грн, а якщо рахувати від початку вторгнення – це близько 60 млн грн.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button