Суспільство

У Олександра Сєнкевича зʼявилась радниця з питань протидії корупції

Про це під час свого брифінгу повідомив міський голова

Цей материал також доступний

4 січня 2024 року під час свого брифінгу Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розповів, що в нього зʼявилась нова радниця.

За словами мера, радниця з питань протидії корупції зʼявилася в нього в рамках проєкту “Міста доброчесності”, який впроваджує Антикорупційна ініціатива ЄС (EUACI), метою якого є підвищення спроможності міст у застосуванні кращих практик належного врядування для запобігання корупції.

“Це пані Юлія Мінчева, вона знаходиться в міськраді. І я хотів би, щоб ви всі, якщо маєте якусь інформацію, передавали їй, бо фактично вона буде зв’язуватися з нашими партнерами і пояснювати їм про деякі події, які відбуваються в місті Миколаєві”, – зазначив Сєнкевич.

Відомо, що Юлія Мінчева закінчила Київський наіцональний економічний університет імені Вадима Гетьмана за спеціальністью “Міжнародна економіка”. Є лідеркою проєкту VoxConnector аналітичної платформи VoxUkraine, авторкою та ведучою подкасту “Що з економікою?”. Окрім цього, спільно з нардепкою від “Слуги народу” Роксоланою Підласою є засновницею ГО “Центр економічної політики”, – передає ПН.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Круто ! У нас в стране все больше всяких подобных органов , а коррупции все больше , интересно , как это может быть ? Вот и помощники у сенкевича появляются

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button