ПригодиТема дня

40 годин громадських робіт: у Корабельному пенсіонера судили за домашнє насильство

Також суд постановив стягнути з чоловіка судовий збір (536 грн) в дохід держави

Цей материал також доступний

Наприкінці 2023 року суддя Корабельного районного суду міста Миколаєва розглянув матеріали, що надійшли з Управління патрульної поліції в Миколаївській області про притягнення до адміністративної відповідальності пенсіонера Сергія Портного.

Під час засідання суд встановив, що 26 вересня 2023 року о 17:20 Портной, знаходячись за місцем свого мешкання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив відносно своєї співмешканки насильство в сім’ї, а саме висловлювався нецензурною лайкою на адресу останньої, погрожував фізичною розправою, чим завдав її психологічні страждання, внаслідок чого могло бути завдано шкоди психічному здоров’ю жінки.

Правопорушник у судове засідання не з’явився, хоча був повідомлений про нього (шляхом направлення судової повістки смс-повідомленням на номер телефону). Потерпіла Ольга у судовому засіданні підтвердила дані адмінпротоколу.

Враховуючи обставини справи та те, що правопорушник раніше не притягувався до адміністративної відповідальності, суддя вирішив достатнім накласти на нього стягнення у виді громадських робіт на строк 40 годин.

Також суд постановив стягнути з пенсіонера судовий збір у розмірі 536,80 грн в дохід держави.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button