ПригодиСуспільствоТема дня

П'яний ображав дружину: в Корабельному судили домашнього насильника

Призначили йому штраф у сумі 340 грн

Цей материал також доступний

8 листопада 2023 року Корабельний районний суд м. Миколаєва розглянув матеріали щодо притягнення до адміністративної відповідальності непрацюючого Сергія Ф.

Згідно протоколу від 06 вересня 2023 року, приблизно о 15:30 він скоїв фізичне та психологічне насильство над своєю дружиною, включаючи ляпаси, штовхання, шмагання, погрози та нецензурні висловлювання. Таке правопорушення відбулося не вперше, також чоловіком порушено терміновий заборонний припис від 30.08.2023 р.

До протоколу було долучено пояснення обвинуваченого, де він зазначив, що після вживання алкоголю виник словесний конфлікт, внаслідок чого була викликана поліція. Відеозапис свідчить, що навіть у присутності поліцейських чоловік проявляє агресію та висловлює нецензурну лайку на адресу своєї дружини і не реагує на зауваження поліції.

Ні обвинувачений, ні потерпіла (незважаючи на надіслані їм сповіщення) на засідання не з’явилися, причини їх відсутності суду не було повідомлено. Тож, справа розглядалася без них.

В результаті суд постановив притягнути Сергія Ф. до адмінвідповідальності і накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в сумі 340 грн, а також стягнути з чоловіка в дохід держави судовий збір в сумі 536,80 грн.

Нагадаємо, ми писали:
Домашнє насилля в Корабельному районі: за 2 місяці комісією підтверджено 24 факти

Слідкуйте за новинами Кorabelov.info в Telegram, Facebook та Instagram.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button