Суспільство

"Якщо я прошу допомогти армії, то хіба це відкат?", - Кім про підприємців

Голова Миколаївської ОВА відповів на звинувачення у вимаганні "відкатів"

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, керівник однієї з фірм – Олександр Жак – звинуватив у соціальних мережах усіх, і мало не особисто голову Миколаївської ОВА, в тому, що у підрядника вимагали “відкати” за участь у роботах з реконструкції водоводу.

Підлеглих Кіма звинуватили у “відкатах”
при будівництві водогону для Миколаєва

Журналісти онлай-видання “Новини-Н” спитали керівника обласної військадміністрації Віталія Кіма, чи був Жак правий щодо відкатів.

“Ні, звичайно ж. Перші питання, які завжди виникають у мене при контактах із будь-якими підприємствами, коли ми з ними щось обговорюємо: «Скільки ви платите податків?» і «Чи допомагаєте ви ЗСУ?». Якщо я прошу допомогти армії, то хіба це відкат?..

Слово «відкат», або те, що треба комусь щось платити, взагалі не звучало. Ми поговорили загалом про ситуацію, і на цьому закінчилася розмова. Я не побачив сенсу далі з ним розмовляти, бо не отримав від нього відповіді, чому ми маємо платити дорожче. Його проєктні роботи, які були раніше… Я як будівельник розумію у проєктних роботах та видах цих робіт. У нього вони просто дорожчі. Вони в нього, можливо, навіть кращі певною мірою, але дорожчі. Це мають експерти встановлювати. І ми не обговорили, чому треба платити дорожче за ці роботи. Аргументація була: бо ви самі не зможете. А я вирішив довести, що ми зможемо”, – відповів на звинувачення у вимаганні “відкатів” Віталій Кім.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button