Пригоди

На базарі мешканка Миколаївщини намагалася відрізати собаці голову - поліція відкрила справу

З собакою все гаразд

Цей материал також доступний

Миколаївським поліцейським стало відомо, що у місті Нова Одеса на місцевому базарі громадяни жорстоко поводились із собакою.

“Співробітники відділення поліції № 6 Миколаївського районного управління перевірили інформацію та підтвердили факт жорстокого поводження із твариною. Вжитими заходами поліцейські встановили 59-річну місцеву мешканку, яка причетна до спричинення ушкоджень тварині”, – повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 6 Миколаївського районного управління розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами». Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

Нині тривають слідчі дії. Вирішується питання про оголошення жінці про підозру.

“Нічого надприродного, просто у Новій Одесі на ринку намагалися відрізати собаці голову. Живій собаці. Ножем. Серед білого дня. Шукаємо свідків. Хочемо, щоб винні були покарані. З собакою все гаразд. Зашили, знеболили, житиме. Або довго, або до наступної спроби людей її вбити”, – повідомила у Facebook миколаївська лікарка-ветеринар та зооволонтерка Ганна Полянська.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Ничего себе "собачка". Украина - это страна -пародия, где собаки важнее, чем люди. Мало в чем лучше, чем рашка.

  2. Пусть тебе [censored] подобная дура решила отрезать голову , [censored] ! Для тебя видимо считается это нормой ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button