Пригоди

У Миколаєві 77-річний водій Nissan збив 10-річну дівчинку

Поліція шукає свідків ДТП

Цей материал також доступний

У Миколаєві у вівторок, 19 грудня 2023 року, внаслідок наїзду автомобіля постраждала малолітня дівчинка, повідомляє Головне управління Національної поліції у Миколаївській області.

Так, 77-річний водій Nissan March скоїв наїзд на дівчину, яка перетинала проїзну частину у невстановленому для переходу місці, приблизно о 08:50 в районі будинку номер 74 по вулиці Силікатній у Миколаєві.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 10-річна дівчинка-пішохід з тілесними ушкодженнями була доставлена до медичного закладу.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами»).

Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

«Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 095-521-21-24 або 102», — звернулися у поліції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button