ПолітикаСуспільство

У Сєнкевича незадоволені мітингами миколаївців щодо витрат бюджету міста

"Давайте будемо виваженими", - каже віцемер Луков

Цей материал також доступний

Віцемер Миколаєва Віталій Луков впевнений, що причинно-наслідкові звʼязки мітингів щодо витрат бюджету міста треба уважно аналізувати. Про це перший заступник Сєнкевича розповів в ефірі телеканалу “МАРТ”.

На думку Лукова, мітинги щодо витрат бюджетів різних рівнів по всій території України «хтось організовує або якимось чином впливає… Оскільки це питання підіймається у кінці бюджетного року, коли виділити кошти на незаплановані потреби важко”.

“Цієї акції не було на початку фінансового року, коли було легко все змінити і використати кошти. Коли ми маємо кінець фінансового року, то як би ми не хотіли — це певні сесійні процеси, тендерні закупівлі, і ці кошти військові частини просто фізично не зможуть використати”, — каже перший заступник мера.

“Якби держава бачила і розуміла, що цих коштів (для військових, – прим. ред.) їй не вистачає, то потрібно було б на початку фінансового року розібратися з цим питанням, і не було б цих моментів. Тому давайте будемо виваженими. Ми дуже у важкий період живемо, і кожна наша помилка може боляче вдарити по кожному з нас і по нашій країні загалом, — наголосив Віталій Луков.

Нагадаємо: 4 листопада 2023 року миколаївці також приєднались до акції на підтримку ЗСУ. Мітингувальники вимагали направити гроші з бюджету міста на допомогу українській армії, а не на дороги, озеленення і таке інше:

“Живі герої, а не бруківка”, – миколаївці приєднались до акції на підтримку ЗСУ

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button