ПригодиСуспільство

В Корабельному районі провели рейд по сім'ях, в яких було скоєно насильство

Були проведені профілактичні бесіди з кривдниками

Цей материал також доступний

28 листопада 2023 року у рамках акції «16 днів проти насильства» (триває з 25 листопада по 10 грудня) спеціалістом відділу з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району міста Миколаєва Світланою Журавльовою спільно з начальницею та інспекторами відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Миколаївській області Юлією Рябокінь, Анною Хитько і Оленою Зіньковою, фахівцем Миколаївського міського центру соц служб Наталією Сулицею було проведено рейд по сім’ях, в яких було скоєно домашнє насильство або насильство за ознакою статі.

Всім членам сімей, в яких було виявлено факти насильства, було надано консультації, як протидіяти гендерно зумовленому насильству або насильству за ознакою статі та як себе поводити у випадках повторного насилля. Справи, в яких діти були свідками домашнього насильства, були передані службі у справах дітей адміністрації району.

Були проведені профілактичні бесіди з кривдниками стосовно відповідальності у випадках скоєння домашнього насильства, а постраждалим було надано необхідну психологічну допомогу.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Для детей -это наверное тоже ШОК .увидеть такую делигацию у себя в квартире .Можно было -бы .как-то смягчить ситуацию принести вкусности и игрушки !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button