Пригоди

"Свідомий терор": рф запустила по Україні більше 70 "шахедів" напередодні роковини Голодомору

Наші воїни збили більшість дронів

Цей материал також доступний

Більше 70 «шахедів» у ніч на 25 листопада 2023 року, день памʼяті жертв Голодомору-геноциду, випустила рф по Україні. Про це написав президент Володимир Зеленський у Telegram:

“Свідомий терор. Саме в цей час. Керівництво Росії гордиться тим, що може вбивати.

Наші воїни збили більшість дронів. На жаль, не всі. Але працюємо далі, щоб посилити нашу ППО та збивати більше. І працюємо далі, щоб обʼєднати світ у захисті від російського терору. Держава-терорист повинна програти і відповідати за скоєне”, – наголосив президент.

Вніч проти 25 листопада повітряна тривога була оголошена у низці областей України: Київській, Черкаській, Чернігівській, Сумській, Харківськів, Полтавській, Дніпропетровській, Миколаївській, Кіровоградській та Херсонській. Атака тривала з ночі до ранку.

Як повідомили Повітряні сили України, усього зафіксовано пуски близько 75 “шахедів” із двох напрямків. Основний напрямок удару – місто Київ.

Протиповітряна оборона працювала у щонайменше шести областях: Київська, Сумська, Дніпропетровська Запорізька, Миколаївська, Кіровоградська.

В результаті протиповітряного бою цієї ночі силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 71 ударний БпЛА “Shahed-131/136”. Переважна більшість – на Київщині.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button