ПригодиСуспільство

10 кг тарані привели жінку на лаву підсудних: вона незаконно торгувала рибою в Корабельному

Суд першої інстанції зобов'язав Оксану К. сплатити більше 1 000 грн в дохід держави

Цей материал також доступний

13 листопада 2023 року в Корабельному районному суді м. Миколаєва розглядалась справа щодо адміністративного правопорушення у сфері охорони природи та використання природних ресурсів, яке скоїла уродженка села Лимани Оксана Кохаль.

Згідно з протоколом поліції, 7 вересня 2023 року (о 10:30) по вул. Самойловича, 60 в Миколаєві обвинувачувана продавала свіжу рибу тарань загальною вагою 10 кг, порушуючи правила торгівлі (відсутність товарно-транспортної накладної та ветеринарного посвідчення якості, необхідних для підтвердження походження водних живих ресурсів та законності їх придбання).

Кохаль не з’явилася на виклик суду для участі у розгляді справи, хоча була завчасно повідомлена про дату, час та місце судового засідання за адресою, вказаною у протоколі про адміністративне правопорушення, який особисто підписала.

Після аналізу письмових доказів суд постановив притягнути Оксану Кохаль до адміністративної відповідальності за вчинене правопорушення та наклав на неї штраф у розмірі  510 грн (без конфіскації водних живих ресурсів), а також зобов’язав сплатити судовий збір у розмірі 536,80 грн.

Зазначимо, що Постанова суду першої інстанції поки що не набрала законної чинності, оскільки може бути оскаржена до Миколаївського апеляційного суду протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Это наша вся экономика , полно людей сейчас вынуждено торговать на улице не законно , а полиция нынешняя прекрасно собирает с них деньги !!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button