Суспільство

У Миколаєві 15 військовослужбовців отримали сертифікати на житло

ВІДЕО

Цей материал також доступний

У вівторок, 21 листопада 2023 року, з нагоди Дня Гідності та Свободи та Дня Десантно-штурмових військ Збройних Сил України міський голова Миколаєва вручив 15 сертифікатів на житло військовим, які проходять службу у Миколаєві.

Олександр Сєнкевич нагадав, що програма з придбання житла була прийнята таким чином, щоб всі військовослужбовці, які служать у Миколаєві і сплачують військове ПДФО до бюджету міста, отримали достойну винагороду.

Особливо зворушливо було, коли військові виходили на сцену разом з дружинами та дітками. За тих десантників, які наразі знаходяться у відрядженні чи на лікуванні, сертифікати отримали їхні рідні.

Мер наголосив, що кожна частина отримує той відсоток від загальновиділених грошей, який вона сплатила до бюджету, – передає кореспондент ПН.

“Тобто все по-чесному. Скільки людей служили і скільки сплачували податки — стільки, відповідно, грошей у відсотковому співвідношенні від загального бюджету буде отримано військовою частиною. Ми не обираємо цих людей, цих людей обирає військова частина і погоджує з керівником гарнізона. Тобто ми ніяк не впливаємо на те, хто сьогодні буде тут сидіти”, – сказав Сєнкевич.

Також він повідомив про те, що планується продовження програми, але все залежить від фінансування.

Міський голова також прокоментував питання кореспондента ПН, стосовно ситуації, якщо військовослужбовець не встигне придбати житло та використати сертифікат до кінця року:

“Коли військовослужбовець отримує сертифікат, він розпочинає процес оформлення документів. Після оформлення, відповідні кошти поступають йому на карту, а вони вже використовують їх за призначенням з цієї картки. Тобто гроші вони отримають до кінця цього року”, – зазначив у коментарі Олександр Сенкевич.

У Миколаєві 15 військовослужбовцям вручили сертифікати на житло

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button