ПригодиСуспільствоТема дня

В Корабельному масово скаржаться на відсутність опалення - ЖЕК "не встигає"

Ця ситуація повторюється рік у рік

Цей материал також доступний

Мешканці багатоквартирних житлових будинків, розташованих у Корабельному районі міста Миколаєва, масово скаржаться на відсутність опалення в їхніх домівках.

Вул. Океанівська, 32-а – теплопостачання почали запускати з 13.11. До п’ятниці (17.11) у квартирі з чотирьох стояків працює два. З досвіду минулих років знаємо, персонал не каліфікований, ця ситуація повторюється рік у рік, реагують дуже погано. Двічі зверталися до диспетчера ДЄЗ «Океан». Відповідь – не встигають. Виконують лише аварійні заявки. Виходить, підготовкою до зимового сезону не займалися. Диспетчер запропонував поскаржитися на них. Запитання: кому скаржитися?”, – написала Ірина Є. в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” 19 листопада 2023 року.

“Така сама ситуація в Корабельному районі по вул. Новобудівна, 1 (3 під’їзд). З четверга звертаємося в ДЄЗ «Океан», вони тільки обіцяють, але нічого не роблять”, – зазначила під дописом інша місцева мешканка.

“В будинку по вул. Олега Ольжича, 3г (1-й під’їзд) досі, тобто з 14 числа, відсутне опалення. В 2-му та 3-му підїздах опалення є. ЖЕК причини відсутності не коментує”, – повідомила Яніна А.

“Служба Оперативного Реагування” зареєтрувала ці звернення та предала їх “на виконання” до КП ДЄЗ «Океан» (колишнього ЖЕКу). Станом на вечір 19 листопада зазначено, що звернення мешканців будуть “в роботі” ще майже три дні.

Читайте також:
Перший сніг: діти в Корабельному радіють, дорослі скаржаться на відсутність опалення

Нагадаємо, ми цитували скарги й інших мешканців району:

“А батареї холодні по пр. Богоявленському, 340/1“; “В квартирі дикий холод, 13 – 15 градусів”;

“Батареї 18.11 години три були ледь теплі, 19.11 – холодні, а платити будемо за повну потужність…”;

Пр. Корабелов, 6 – також холодні, температура в квартирі 13°”.

Раніше повідомлялося:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button