Суспільство

Опалювальний сезон: у Корабельному районі теплоносій подано до всіх житлових будинків

Про це повідомили в «Миколаївоблтеплоенерго»

Цей материал також доступний

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» 18 листопада 2023 року відреагувало на звернення містян з приводу холодних батарей та пояснило, що причина цього не завжди в теплопостачальнику. Комунальне підприємство нагадало, що воно подає теплоносій до житлового будинку, а підключення та налагодження систем теплоспоживання – відповідальність балансоутримувача. Також комунальне підприємство надало інформацію, яка наразі ситуація з подачею тепла по районах міста Миколаєва.

Так, у Корабельному районі теплоносій подано до всіх житлових будинків.

“Тож у разі відсутності теплопостачання – звертайтеся до свого ЖЕКу, ОСББ, керуючої компанії”, – зазначають в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

В Інгульському районі теплоносій підприємством подано до всіх житлових будинків, та маємо інформацію, що наразі за адресами: пр. Миру, 68, 70, 72 немає тепла, балансоутримувач запускатиме їх у понеділок; вул. Космонавтів,73а – роботи на внутрішньобудинковій мережі; вул. Вінграновського, 41, вул. Нагірна, 89, вул. Херсонське шосе, 30, 32, 38, 40, 46 – вже сьогодні будуть з теплом.

В Центральному районі подачу теплоносія забезпечено до всіх споживачів, якщо опалення немає – варто звертатися до балансоутримувача житлового будинку.

У Заводському районі забезпечено подачу теплоносія до всіх житлових будинків, окрім:

Через порив на внутрішньобудинковій мережі в будинку №3 по вул. Обсерваторна відсутнє теплопостачання в споживачів за адресами: вул. Обсерваторна, 1 (корпус 1,2,3,4,5,), вул. Обсерваторна, 2, 3, вул. Адм. Макарова 2, 8, вул. Шевченка, 1, 1а, 2, 3, 3а, 4, 6, 8, 16, вул. Потьомкінська, 5. Теплопостачання буде поновлено орієнтовно вже сьогодні.

Найближчими днями буде забезпечено теплом мешканців за адресами: вул. Бузника, 16, 18, 14, 12, 10, пр. Центральний, 5. Фахівці нашого підприємства проводять ремонтні роботи.

У мкрн Ліски через роботи балансоутримувачів на внутрішньобудинкових мережах наразі ще без тепла мешканці: вул. Ген. Карпенка, 45, 47, 29, 55, вул. Крилова, 1, 3, 5, 3а, 5а, 6, 8/1, 50, 50а, 52, 54, вул. Курортна 9, 11, 13, 15, вул. Біла, 59, 63.

“З приводу холодних стояків та батарей потрібно звертатися до керуючої компанії, ЖЕКу, ОСББ. Вони мають видалити повітря із системи, за необхідністю – перезапустити окремі стояки”, – наголосили в ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button