Пригоди

"Фура" в Миколаєві на смерть збила чоловіка: за словами водія, той сам кинувся під колеса

Водій сказав, що не бачив людину, яку збив, а лише почув якийсь галас і гуркіт

Цей материал також доступний

У вівторок, 14 листопада 2023 року, приблизно о 15:15 на пр. Героїв України в Миколаєві (поблизу зупинки громадського транспорту «Плавбасейн») сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки DAF XF 105.460 у з’єднанні з напівпричепом та пішохода, який перебував на проїзній частині у невстановленому для переходу місці, – повідомили в поліції.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 41-річний пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

Поліцейські встановлюють обставини та причини автопригоди.

Сідельний тягач DAF із напівпричепом їхав проспектом (з боку Інгульського мосту в напрямку Тернівського кільця). В районі повороту на парковці супермаркету “Магелан” під колеса вантажівки потрапив чоловік. Потерпілого затягнуло під напівпричіп, внаслідок чого автомобіль протяг його близько 200 метрів, – повідомляє видання «Новини-N».

Як розповів журналістам водій сідельного тягача, після того, як він зупинився, до нього підійшов інший водій і розповів, що їхав ззаду і бачив, як людина, яка стояла на зупинці громадського транспорту несподівано сама кинулася під колеса.

Водій DAF сказав, що не бачив людину, яку збив, а лише почув якийсь галас і гуркіт і вирішив, що в нього відвалився глушник. Саме це спонукало його зупинитися і лише тоді він побачив загиблого.

 

У Миколаєві фура на смерть збила чоловіка

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button