Пригоди

Затримано миколаївця, що влаштував стрільбу в місті

Він намагався покинути межі міста

Цей материал також доступний

З повідомленням про те, що біля одного з будинків на вул. Крилова чути постріли та поранено чоловіка, до поліції звернулися місцеві мешканці ввечері 9 листопада. З місця події 25-річного потерпілого забрала швидка. Із вогнепальним пораненням голови він продовжує перебувати у лікарні.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської поліції, на місці працювали слідчі слідчого управління та Миколаївського районного управління, криміналісти, оперативники, патрульні поліцейські та кінологи. Поліцейські виявили гільзи від невстановленої зброї.

“У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 32-річний знайомий потерпілого. Коли оперативники управління карного розшуку обласного главку та Миколаївського райуправління поліції розшукали його, той намагався покинути межі міста”, – розповів т.в.о. заступника начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції області Андрій Власенко.

Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше молодик вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів та нанесення тілесних ушкоджень.

Нині за процесуального керівництва окружної прокуратури Миколаєва зловмиснику повідомили про підозру у замаху на вбивство – ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button