Пригоди

На фронті загинув Юрій Глодан з Одеси, сім'ю якого у 2022 році вбила російська ракета

Майже кожний одесит знає цю сім’ю

Цей материал також доступний

На війні загинув одесит боєць 3 окремої штурмової бригади Юрій Глодан. 23 квітня 2022 року його дружина, тримісячна донька і теща загинули під час ракетного удару рф по ЖК “Тірас”. До повномасштабного вторгнення Юрій Глодан працював пекарем в ресторанній компанії Одеси.

Про загибель Юрія 5 листопада повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер та колега загиблого Олександр Яковенко.

“Я не спілкувався з ним близько, але майже кожний одесит знає цю сім’ю.

Юра — чоловік, батько, воїн, пекар та колега в проекті Make My Cake, Одесса, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської — цей день був його першим вихідним, він вийшов в магазин, коли повернувся, його світ був зруйнований.

23 квітня 2022 року, в його сімʼю прийшов «руський мір» – російська ракета зруйнувала житловий комплекс «Тірас» в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили — це сімʼя Юри.

Він поступив, як гідний чоловік української нації — пішов в ЗСУ, спочатку АЗОВ, потім 3-тя штурмова. Сьогодні ми дізналися, що він загинув, захищаючи свою націю. Світла памʼять, людина з великим серцем”, – йдеться в дописі.

Скрін повідомлення

23 квітня приблизно о 14 годині росіяни поцілили в житловий комплекс “Тірас” в Одесі ракетою з акваторії Каспійського моря. У будинку загинули восьмеро людей, поранення отримали 18. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили, а також вагітної спортсменки та її чоловіка. Юрій тоді вийшов у магазин перед Великоднем.

Сім'я Глодан. Фото: Юрій Глодан
Сім’я Глодан. Фото: Юрій Глодан

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button