Пригоди

Біля ринку грабіжник побив миколаївця та відібрав у нього 4500 гривень

Злочинцю загрожує позбавлення волі на строк до 10 років

Цей материал також доступний

До відділення поліції №1 Миколаївського районного управління звернувся 44-річний мешканець обласного центру з повідомленням про те, що біля ринку по вулиці 6-Слобідська на нього напав невідомий, який завдав йому тілесні ушкодження та відібрав 4 500 гривень.

Як передає Відділ комунікації поліції Миколаївської області, отримавши опис нападника та ймовірний напрямок, у якому він зник, співробітники карного розшуку відділення поліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили зловмисника неподалік місця скоєння злочину. Грабіжником виявився 36-річний миколаївець, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Тоді ж слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Грошові кошти потерпілого правоохоронці вилучили та повернули власнику.

За узгодженням із окружною прокуратурою Миколаєва слідчі повідомили нападнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Нині вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Наголошуємо, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button