Пригоди

Водій та пасажир госпіталізовані: на Миколаївщині автомобіль врізався у дерево

Це сталося у Миколаївському районі неподалік кафе "Тамплієр"

Цей материал також доступний

3 жовтня 2023 року, приблизно о 15:50 на 173 км автодороги М-14 “Одеса – Мелітополь – Новоазовськ” Шевченківської громади Миколаївського району неподалік кафе “Тамплієр” 35-річний водій Hyundai Galloper, за попередніми даними, не впорався із керуванням та допустив виїзд транспортного засобу за межі проїзної частини, де допустив зіткнення із деревом.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та його 32-річний пасажир із тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості були доставлені до медичного закладу.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 286 ККУ “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”.

Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 093-788-46-43 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button