Пригоди

У Корабельному районі відновлюють житловий будинок, що постраждав від обстрілів рф

Після завершення всіх робіт мешканці зможуть повернутися у свої відбудовані квартири

Цей материал також доступний

У Миколаєві в багатоквартирному будинку на вулиці Райдужній (мікрорайон Кульбакіно) тривають ремонтні роботи. Жителям відновлюють квартири, які постраждали від російських обстрілів, передає пресслужба міської ради.

Про це розповів заступник директора, начальник управління планування та тендерно-договірної роботи департаменту житлово-комунального господарства Артем Сапожник. Підрядна організація вже приступила до виконання робіт. Будівельники демонтували аварійні конструкції, вставили вікна у пошкоджених квартирах, змонтували міжкімнатні перегородки, поклали стяжку на підлогу, поштукатурили стіни та завершують ремонт покрівлі. Із запланованих робіт лишилося встановити вікна у під’їзді, вхідні двері, завершити роботи по системі опалення, водопроводу та електриці, поштукатурити фасад.

“На сьогодні, по цьому об’єкту вже є проєкт, проведена відповідна процедура закупівлі, і в травні був укладений договір з підрядною організацією. За проєктом, передбачено ремонт покрівлі, балконних та міжкімнатних перегородок, встановлення вікон, монтаж конструктивних елементів будинку. Орієнтовний термін виконання робіт – кінець листопада, початок грудня поточного року”, – розповів Сапожник.

Наразі у місті подібні будівельні роботи відбуваються ще у трьох будинках. Після завершення всіх робіт мешканці зможуть повернутися у свої відбудовані квартири.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button