Суспільство

У Миколаєві до кінця року мають облаштувати укриття в 42 закладах освіти

Якщо не буде якихось форс-мажорів з боку донорів

Цей материал також доступний

У 15 дитсадках та у 6 школах Миколаєва вже завершені роботи з облаштування найпростіших укриттів, а до кінця року кількість закладів з укриттями має збільшитись до 42. Про це вона розповіла начальниця управління освіти Миколаївської міської ради Ганна Личко що під час засідання бюджетної комісії міськради, передає ПН.

Личко нагадала, що з 74 існуючих дитсадків у місті облаштувати укриття можливо лише в 27. На зараз роботи розпочаті у 20 закладах, зокрема в 15 з них вони вже завершені, а 12 закладів вже отримали акти щодо можливості їх використання. Що стосується шкіл, то з 68 закладів укриття можна облаштувати у 38 закладах, у 22 з них вже ведуться роботи, у шести шкодах роботи завершено повністю.

“Управління освіти проводить роботи у 8 закладах, Управління капбудівництва до кінця року завершить роботи у трьох закладах, ЮНІСЕФ завершує три заклади, Saved – 2 заклади освіти”, – заявила вона.

На уточнююче питання від депутатів, в скількох закладах завершать роботи до кінця року, Личко зазначила, що якщо не буде якихось форс-мажорів з боку донорів, то мають встигнути завершити ремонти у 42 закладах.

“До кінця року має бути укриття в 42 закладах освіти, якщо з донорами все буде добре. Якщо щось піде не так, то управління освіти завершить 30 об’єктів, УКС – 5, донори працюють у 7 закладах”, – резюмувала чиновниця.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button