Пригоди

Збирав дрова: на Херсонщині чоловік підірвався на невідомому вибуховому предметі

У лісосмузі біля Благодатівки 49-річний чоловік збирав дрова

Цей материал також доступний

У лісосмузі біля села Благодатівка Херсонської області чоловік підірвався на невідомому вибуховому предметі, про що повідомили Сили оборони Півдня.

“У лісосмузі біля Благодатівки 49-річний чоловік збирав дрова та підірвався на невідомому вибуховому предметі. Потерпілий отримав мінно-вибухову травму, травматичну ампутацію стопи та вогнепальні уламкові поранення кінцівок”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що за минулу добу ворог здійснив ракетний удар 2 ракетами по місту Херсон, внаслідок чого 2 цивільні особи поранено, пошкоджено понад 20 будівель.

Ще 4 рази ворог атакував тактичною авіацією Херсонщину. По Херсону, Бериславу, Миколаївці та Ольгівці спрямовано сумарно 17 керованих авіабомб. Пошкоджено лікарню, близько трьох десятків приватних будинків, поранено 72-річну жінку.

“Застосовуючи дрони, окупанти скинули 4 осколкові боєприпаси в населених пунктах Республіканець, Козацьке, Антонівка. Поранено співробітника поліції. Протягом доби ворог здійснив понад 90 артилерійських обстрілів з використанням близько 500 снарядів, у тому числі 10 обстрілів м. Херсон та Чорнобаївка. Внаслідок обстрілів 10 цивільних поранено, пошкоджено понад 30 будинків, декілька приватних та автомобілів”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button