ПригодиСуспільство

Три дні мешканці Корабельного без води: комунальникам "не було коли" зайнятися проблемою

ОНОВЛЕНО: через добу після публікації аварія ліквідована, воду мешканцям повернули

Цей материал також доступний

«Ми живемо в пʼятиповерхівці за адресою: вул. Янтарна, 318А (мікрорайон Об’їздна). Вода в кранах у нас пропала 20 вересня. 21 вересня  ми дзвонили весь день (правильніше сказати, до 12:30, оскільки після цього часу вже ніхто слухавку не підіймав) у «Миколаївводоканал» – вони сказали, що не в курсі і вони нічого не перекривали, щоб ми дзвонили в ЖЕК. А в ЖЕКу (ДЄЗ «Океан») сказали: «Очікуйте майстра». Але 21 вересня так ніхто і не прийшов.

Сьогодні, 22 вересня, знову дзвонили в Водоканал, вони сказали, що вчора була поломка на ПМК, але наша Янтарна вулиця взагалі не причому і хай розбирається ЖЕК. В свою чергу, ЖЕК знову обіцяє, що майстер прийде. На питання, чого він ще вчора не прийшов, відповіли: “Він був зайнятий іншим”. 

Наразі, обійшовши прилеглі приватні будинки, ситуація така, що в нас, Янтарна, 318А (2 під’їзди) води взагалі немає, а у приватних будинках іноді з’являється тоненька струйка. Водоканал не визнає, що це їх проблема, і кажуть: “Можливо, прийдемо завтра”. ДЄЗ «Океан» другий день обіцяє, що майстер прийде», – повідомили до редакції Korabelov.info мешканці Корабельного району.

«У «Миколаївводоканалі» можуть сказати, що в усьому винен низький тиск – так це не виявлення причини, так було ще до війни. По цьому питанню також неодноразово зверталися у водоканал, але, як бачимо, проблему ще у довоєнні часи не вирішили», – кажуть місцеві жителі.

P.S. “23 вересня приїхала бригада, сказали, що це був “скритий витік” на території пожежної частини. Ввечері вже дали нам воду”, – повідомили мешканці будинку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Чомусь завжди дім за адресою ЯНТАРНА, 318А страждає? Коли аварія, всім виключили воду. Коли вода після ремонту з'явилася в окрузі, в домі за цією адресою ще декілька днів немає води. І тільки потім з'являється. Зараз вже 3 день немає води. Може слід водоканалу розібратися з цією проблемою, з цим домом? Як сплачувати за воду, то своєчасно, А як надати якісні послуги, то зась!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button