Пригоди

Близько 500 тисяч гривень щомісячного доходу: двоє миколаївців налагодили сбут канабісу у місті

"Товар" отримували поштовим сервісом, фасували його та розповсюджували

Цей материал також доступний

Близько 500 тисяч гривень щомісячного доходу від реалізації наркозакладок отримували двоє миколаївців, запустивши канал у одному із месенджерів. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції України у Миколаївській області.

Припинили незаконну діяльність угруповання співробітники управління боротьби з наркозлочинами, слідчі відділу особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління обласного главку поліції, оперативники управління карного розшуку та фахівці кримінального аналізу за силової підтримки співробітників роти поліції особливого призначення обласного главку поліції під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури.

“У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що мешканці обласного центру 25-ти та 24-х років отримували поштовим сервісом наркоречовини, фасували їх та розповсюджували на території Миколаєва. За допомогою каналу багатоплатформового месенджера встановлювали ціну за збут наркотичних засобів та підшукували так званих клієнтів, яким і збували канабіс”, – повідомив начальник обласного главку поліції Сергій Шайхет.

За вчинення злочинних дій їм загрожує до 10 років увʼязнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button