Пригоди

Чоловік пропонував 20 тисяч поліцейському за "дозвіл" на крадіжку піска на Миколаївщині

Після надання поліцейському неправомірної вигоди зловмисника затримали слідчі слідчого управління обласного главку поліції

Цей материал також доступний

30-річний мешканець Баштанського району намагався за 20 тисяч гривень хабара підкупити начальника сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділків, аби уникнути притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 126 та ст. 164 КУпАП, а також задля сприяння у неправомірній діяльності щодо перевезення піску без дозвільних документів та повернення раніше арештованого транспортного засобу.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Після надання поліцейському неправомірної вигоди зловмисника затримали слідчі слідчого управління обласного главку поліції разом із співробітниками Миколаївського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ за процесуального керівництва областної прокуратури у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грошові кошти правоохоронці вилучили.

За вказаним фактом слідчі здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України “Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі”

Нині вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру.

За надання особі неправомірної вигоди чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button