СуспільствоТема дня

В Корабельному районі проводиться заміна трухлявої водопровідної мережі

Планується змонтувати близько одного кілометру труб чималого діаметру. ФОТО

Цей материал також доступний

“На одній з вулиць в Корабельному районі ремонтні роботи вже тривають кілька тижнів. Як результат, прокладено 570 метрів нових труб. І найближчим часом плануємо замінити ще 200 метрів зношеної водопровідної мережі.

Імовірно, доведеться знову припиняти подачу води в будинки, що розташовані в Корабельному районі, тому містянам завжди слід мати запас“, – повідомили в пресслужбі міського комунального підприємства “Миколаївводоканал”.

заміна трубопроводу біля гаражного автокооператива “Глиноземний”

Нагадаємо, що у Миколаєві розроблено та готується до реалізації масштабний проєкт з реконструкції водопровідних мереж. Зі слів очільника міського комунального підприємства «Миколаївводоканал» Бориса Дуденко, загалом буде замінено 12 важливих ділянок: від очисних споруд до вулиці Південна, від вул. Садової до вул. Архітектора Старова, також велика ділянка по проспекту Центральному. Також до проєкту включена реконструкція дюкера, який пролягає під річкою Інгул і сполучає мікрорайони Соляні та Північний з центром міста.

Як повідомлялося раніше, права замовника цього проєкту передані обласній військовій адміністрації. Роботи розпочнуться після того, як буде обраний підрядник.

Ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button