Пригоди

Торгувала фруктами без дозволу: жінку в Корабельному районі оштрафували на 17 грн

Також постановлено стягнути з жінки на користь держави судовий збір в сумі 536,8 грн

Цей материал також доступний

В серпні 2023 року суддя Корабельного районного суду м. Миколаєва розглянула матеріали, що надійшли з Корабельного відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності місцевої мешканки Вероніки Ш.

Згідно протоколу, 21 липня о 10:30 по вулиці Самойловича, біля будинку №24 жінка здійснювала торгівлю з рук фруктами та овочами у невстановленому для цього місці. Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч.1 ст.160 КУпАП.

В ході розгляду справи обвинувачена не заперечувала обставин, що викладені у протоколі про адміністративне правопорушення, свою вину визнала, – сказано в Постанові суду.

Враховуючи обставини справи, відомості про особу, яка раніше не притягувалася до адміністративної відповідальності та в скоєному щиро розкаялася, суд дійшов висновку про можливість накладення на обвинувачену адміністративного стягнення в мінімальних межах санкції даної статті.

Тож, суд постановив накласти на Вероніку Ш. штраф у розмірі 17 грн без конфіскації предметів торгівлі, а також стягнути з жінки судовий збір в сумі 536,80 грн. в дохід держави.

Нагадаємо, ми писали:
Нелегальна торговка рибою в Корабельному районі уникнула покарання

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Хахааа , [censored] официально торговать , платить налоги , если дешевле и без этого !!!!!! А вообще не трогайте людей , заводы надо было не продавать и не разворовывать и стояла бы она и многие другие в цеху каком то , а не на улице , в кайф вы думаете ей.......

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button