Суспільство

"Меню різноманітне", - в Миколаєві перевірили КП з організації харчування в навчальних закладах

"Норми дотримані, страви виготовлені на сучасному обладнанні", - Держпродспоживслужба

Цей материал також доступний

Фахівцямі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області 30 – 31 серпня 2023 року провели перевірку організації харчування, виконання натуральних норм харчування, дотримання вимог чинного санітарного законодавства, при здійсненні діяльності з організації харчування дітей – підприємством «КВП з організації харчування в навчальних закладах». Про це повідомила пресслужба відомства.

«За результатами проведених перевірок, встановлено, що виконання норм харчування складає 100%, відповідно до вимог постанови КМУ №305 від 24.03.2021р. «Норми харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та затверджених меню. Меню різноманітне, повноцінне, страви виготовлені на сучасному обладнанні. В меню наявні овочі та фрукти за сезонами року, соки, м’ясо, риба та інші продукти харчування», – йдеться у повідомленні.

В процесі перевірок обговорені проблемні питання, проведена не тільки оцінка фактичного харчування, а і оцінка гігієнічних знань працівників з питань профілактики харчових отруєнь, кишкових захворювань, надані рекомендації з питань організації харчування.

«Під час перевірок встановлений високий професіоналізм працівників «КВП з організації харчування в навчальних закладах», – додали у Держпродспоживслужбі.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button