Пригоди

Давав хабар за відстрочку по призову: затриманому миколаївцю загрожує суд

За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення

Цей материал також доступний

У Миколаєві зловмисник пропонував неправомірну вигоду службовій особі територіального центру комплектування та соціальної підтримки за вирішення питання щодо непризову на військову службу, повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Викрили протиправні дії фігуранта слідчі слідчого управління обласного главку поліції спільно із співробітниками Департаменту військової контррозвідки СБУ під процесуальним керівництвом Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону після передачі грошових коштів офіцеру мобілізаційного відділення.

“У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 31-річний чоловік запропонував офіцеру мобілізаційного відділення територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Миколаєва винагороду у сумі 1500 доларів США, аби той посприяв у прийнятті рішення в незаконному отриманні відстрочки, анулюванні документів про призов по мобілізації та ухвалення позитивного рішення щодо непризову громадянина на військову службу по мобілізації”, – йдеться у повідомленні.

Після передачі хабара правоохоронці затримали миколаївця у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині фігуранту слідчі повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище».

Підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна або без такої.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button