Пригоди

Поширювали антиукраїнські дописи: трьом мешканкам Миколаївщини загрожує до 5 років тюрми

У дописах виправдовувались дії окупантів та заперечувалось здійснення збройної агресії рф

Цей материал також доступний

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом мешканкам Миколаївського району за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році, а також глорифікація осіб, які здійснювали збройну агресію рф проти України, розпочату у 2014 році, – повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, встановлено, що підозрювані поширювали на власних сторінках забороненої в Україні соціальній мережі матеріали з проросійських груп, у яких виправдовувались дії окупантів та заперечувалось здійснення збройної агресії рф.

Під час обшуків за місцями мешкання підозрюваних вилучено мобільні телефони та комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення №8 Миколаївського районного управління поліції ГУ НП в області, оперативний супровід – СБУ в області.

За вказані кримінальні правопорушення законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі строком до 5-ти років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button