Суспільство

17 протоколів, 73 попередження - результат чергових "антисміттєвих" рейдів у Корабельному за три дні

Перевіряли приватні домоволодіння та підприємців

Цей материал також доступний

У Миколаєві фахівці районних адміністрацій продовжують робити рейди задля перевірки дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку.

На минулому тижні, 29 – 31 серпня 2023 року, спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району був проведений рейд (вул. І.Франка, вул. Льотчиків, пров. Льотчиків, вул. Коцюбинського, вул. Літня, вул. Шепетова, вул. Польова) щодо санітарного стану вулиць приватного сектору.

За підсумками рейду виявлено ряд порушень Правил благоустрою міста (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, несвоєчасне видалення карантинних рослин, відсутність покажчиків будинків, влаштування зливових ям на за межами територій приватних домоволодінь).

На порушників складено 17 адміністративних протоколів за ст.152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Надано 62 попередженння домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

31 серпня 2023 року працівниками адміністрації району спільно з представниками КП «Обрій – ДКП» відбувся рейд-обстеження щодо наявності договорів на вивіз ТПВ та санітарного утримання території навколо об’єктів торгівлі та сфери послуг. Перевірено 18 суб’єктів господарювання, які не мають договорів на вивіз ТПВ. За результатами рейду надано 11 попереджень за відсутність договорів на вивіз сміття.

В Інгульському районі обстежили приватну забудову по вул. 6 Слобідській, Чайковського, пров. Чайковського. Мешканцям приватного сектору надано 18 повідомлень щодо необхідності укладання договорів на вивіз ТПВ.

Також було обстежено територію кінцевої зупинки пасажирських автобусів №16. З диспетчером маршруту та з працівниками об’єктів торгівлі проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності встановлення урн для сміття біля входу до закладів та утримання прилеглих територій в задовільному санітарному стані. На відповідальних осіб складено 6 адмінпротоколів.

У Центральному районі рейд провели по вул.Соборній, вул. Нікольській та вул. Лягіна. Загалом перевірено 26 об’єктів. За результатами роботи на порушників складено 7 адмінпротоколів.

Фахівці адміністрації Заводського району перевірки здійснили по вул. Нікольській, вул. Робочій, вул. Бузький бульвар, вул. 8 Березня, вул. Шосейній. За порушення правил благоустрою складено 8 адмінпротоколів.

перевірка дотримання правил благоустрою
перевірка дотримання правил благоустрою

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button